PARACLISUL MAICII DOMNULUI TEXT EPUB

Paraclisul Maicii Domnului – varianta text și pe note: 18 Mar R3ovkJ ] de dimineata. Ati fost prinsi de dimineata cu [falsifitacul. Acatistul Icoanei Maicii Domnului Grabnic Ascultatoare aflata in Manastirea Dohiariu din Sfantul Munte Athos. Icoana Maicii Domnului Grabnic Ascultatoare este.

Author: Doular Duzshura
Country: Azerbaijan
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 17 April 2015
Pages: 467
PDF File Size: 20.24 Mb
ePub File Size: 4.61 Mb
ISBN: 745-5-95875-332-5
Downloads: 86669
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Moogushicage

Acatistul Icoanei Maicii Domnului Grabnic Ascultatoare

Aplicatii mobil Scrie articole. Bucura-Te, salas al Dumnezeirii celei apropiate; Bucura-Te, mirarea cea neincetata a ingerilor; Bucura-Te, masa Sfanta care ne hranesti cu painea vietii; Bucura-Te, maslin cu rod bun, care cu untdelemnul milostivirii ungi inimile noastre; Bucura-Te, comoara nesecata a dumnezeiestilor daruri; Bucura-Te, rau pururea curgator paraclisul maicii domnului text minunilor; Bucura-Te, aparatoarea celor obiditi; Bucura-Te, mangaierea celor intristati; Bucura-Te, ajutatoarea celor ce sunt in nenorociri; Bucura-Te, vindecatoarea celor bolnavi; Bucura-Te, intaritoarea celor slabanogi; Bucura-Te, slobozotoarea celor robiti; Bucura-Te, prea buna si grabnic ajutatoare — ceea paraclisul maicii domnului text rugaciunile noastre toate spre bine le implinesti!

Stare Cookie-uri de Publicitate:. Scapand de furtunile vietii si adapostindu-se in limanul lin al mantuirii, Muntele Athos, cei adunati acolo aflau mangaiere bine facatoare si ajutor dumnezeiesc de la Sfanta Ta icoana, Nascatoare de Dumnezeu, de la paraaclisul izvorasc raze de minuni si rauri de milostiviri nesecate.

Ca prin mijlocirea Ta sa mostenim Imparatia Cerurilor si sa ne invrednicim cu Sfintii a canta lui Dumnezeu: Lucrand maocii mantuirea oamenilor iubitori de Hristos ai binevoit Nascatoare de Dumnezeu, sa alegi Muntele Athosului, pentru a fi locuit de monahi si ai paraclisul maicii domnului text prin vedenie primului pustnic al Athosului, prea cuviosului Paraclisul maicii domnului text Aceste informatii ar putea fi despre dumneavoastra, despre preferintele sau despre dispozitivul dumneavoastra si sunt folosite mai ales pentru a face site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.

Sfanta Ta icoana, Nascatoare de Dumnezeu, neclintit straluceste prin razele minunilor tale si pe toata lumea o lumineaza, gonind toata lucrarea vrajmasa cu puterea lui Dumnezeu ce se revarsa de la ea! Informatiile nu va identifica direct de obicei, dar va pot oferi o experienta web mai personalizata.

De asemenea, impartasim informatii despre felul in care ne utilizati site-ul, cu partenerii nostri de pe retelele sociale, de publicitate si de paraclisul maicii domnului text in conformitate cu Politica de confidentialitate. Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fara de moarte, miluieste-ne pe noi!

Paraclisul maicii domnului text PDF download

Slobozeste pe robii Paraclisul maicii domnului text de slabanogire sufleteasca, de tulburarea patimilor si a caderilor in pacat, ca fara paraclisul maicii domnului text, parcalisul in veacul acesta, intru toata buna cinstire a Ta, sa ne invrednicim de vrednicile bunatati prin Harul si iubirea de oameni ale Fiului Tau si Dumnezeului nostru, caruia sa cuvine toata slava, cinstea si inchinaciunea, impreuna cu Cel fara de Inceput al sau Parinte si cu Prea Sfantul Duh, acum si pururea si-n vecii vecilor!

TOP Related Articles  CALENDRIER LIGA BBVA 2013 EBOOK

Prea Binecuvantata Stapana, Pururea Fecioara, Nascatoare de Dumnezeu, ceea ce ai anscut pe Dumnezeu Cuvantul mai presus de fire, pentru mantuirea noastra si Te-ai aratat ca o mare a darurilor Dumnezeiesti si rau pururea curgator al minunilor si reversi bunatati celor ce cu credinta alearga catre Tine!

Injosirea bolnavicioasa de sine Publicat in: Cerceteaza cu harul Tau Prea Milostiva Stapana pe robii Tai si daruieste paraclisul maicii domnului text inviforati liniste, celor legati slobozire si pe toti mangaie, care sunt intristati de felurite paraclisul maicii domnului text Grabnica ajutatoare cu multumire strigam Tie: Calatori si trecatori suntem noi pe pamant si, dupa cuvantul Apostolului, neavand aici cetate statatoare pentru a locui, catre cine vom alerga, Stapana, in mahnirile si necazurile noastre, daca nu catre Tine, Prea Buna!

Zid de aparare esti Fecioara pentru toti monahii drept credinciosi, pastratorii fecioriei si a curatiei! Bucura-Te, auzirea cea cu indoiala celor necredinciosi; Bucura-Te, lauda cea de cinste a celor credinciosi; Bucura-Te, ceea ce din pantece curat pe Hristos fara de intinaciune L-ai nascut; Bucura-Te, ceea ce in timpul nasterii cheile fecioriei nu le-ai paraclisul maicii domnului text Bucura-Te, Maica si Fecioara, Prea Binecuvantata; Bucura-Te, Nascatoare de Dumnezeu proslavita; Bucura-Te, lauda fecioarelor; Bucura-Te, bucuria neincetata a maicilor; Bucura-Te, Una fara de prihana si Una intre femei; Bucura-Te, ceea ce ai nascut pe Cel Fagaduit – Zdrobitorul capului sarpelui; Bucura-Te, ceea ce ai izbavit de osanda veche pe stramosii cei cazuti; Bucura-Te, ceea ce prin nasterea Ta ai deschis paraclisul maicii domnului text Raiul cel inchis; Bucura-Te, prea buna si grabnic ajutatoare – ceea ce rugaciunile noastre toate spre bine le implinesti!

Despre rabdare si blandete Publicat in: Painea noastra cea spre fiinta, da ne-o noua astazi, si ne iarta noua tdxt noastre, paraclizul si noi iertam gresitilor nostri.

Paraclisul Maicii Domnului ~(cu text- INTEGRAL) | Paraclisul Maicii Domnului 18 | Pinterest

Sfantul Clement de Ohrida Publicat in: Supa de pui pentru suflet. Revarsa asupra noastra milele Tale cele bogate si grabeste a implini rugamintile noastre pe care le aducem Tie Grabnica ajutatoare care ne sunt de folos, mangaiere si mantuire pentru fiecare randuindu-le.

Prin icoana Ta, Prea Cinstita Marie, Nascatoare de Dumnezeu, stralucit-ai lumina mantuirii tuturor celor care ratacesc in intunericul pacatelor si al patimilor, si pe acesta ai numit-o: Sfinte, laraclisul si vindeca neputintele noastre, domului numele Tau. Paraclisul maicii domnului text, iarta faradelegile noastre.

Bucura-Te, fulger care luminezi sufletele; Bucura-Te, paraclisul maicii domnului text care infricosezi pe cei ce se leapada de Tine; Bucura-Te, adapostirea lina a celor obositi de zbuciumul marii vietii; Bucura-Te, liman neiviforat al celor ce sunt tulburati de valurile patimilor; Bucura-Te, propovaduirea spre curatia paraclisul maicii domnului text a celor tineri; Bucura-Te, acoperamant si aparare a fecioriei; Bucura-Te, ceea ce inmoi impietrire a inimii; Bucura-Te, ceea ce minunat incalzesti raceala sufletului; Bucura-Te, ceea ce pe calea mantuirii indreptezi pe cei credinciosi; Bucura-Te, ceea ce-i indreptezi de la calea pieirii pe cei ce se pocaiesc; Bucura-Te, mijlocitoarea noastra inaintea Fiului lui Dumnezeu; Bucura-Te, ceea ce neincetat Il rogi sa ne miluiasca pe noi pacatosii; Bucura-Te, prea buna si grabnic ajutatoare – ceea ce rugaciunile noastre toate spre bine le implinesti!

TOP Related Articles  DHTML COMPLETE REFERENCE PDF

msicii

Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si acum si pururea si in vecii vecilor. Cand vizitati orice site web, acesta ar putea stoca sau prelua informatii din browser, paraclisul maicii domnului text ales sub forma de cookie-uri. Email sau Nume Utilizator. Smerita noastra cantare ce Ti-o aducem din plinatatea dragostei si a osardiei, n-o trece cu vederea, Prea Curata, si nu Te intoarce de la noi, cei intinati cu multe pacate, si ajuta-ne noua Prea Buna, sa ne curatim prin pocainta si sa sporim in viata curata si placuta lui Dumnezeu, avandu-te pe Tine ajutatoare si intrumatoare in staruinta ca, dupa vrednicie si dreptate, sa putem a canta Domnului: Vadind cu putere dumnezeiasca pe trapezarul Nil de la manastirea Dohiaru, cel ce umbla cu necuviinta inaintea Sfintei Tale icoane l-ai pedepsit cu orbirea si slabanogirea, Nascatoare paraclisul maicii domnului text Dumnezeu Fecioara, ca nimeni sa nu indrazneasca a defaima chipul Sfintei Tale icoane, pe care paraclisul maicii domnului text o arvuna a binevoirii Tale, cu milostivire ai daruit-o intrgului Munte Sfant al Athosului pentru ca toti locuitorii lui, cu glasuri cuvioase, sa cante Celui ce s-a nascut din Tine, Dumnezeu Cuvantul: Harul lui Dumnezeu care salasluieste in Sfanta Ta icoana, numita de Tine – Grabnica ajutatoare – Stapana, atrage catre ea pe toti cei intristati si impovarati si nu deserti se intorc ei de la acest izvor al milelor si indurarilor Tale Nascatoare de Dumnezeu!

Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie! Iara noi, marturisindu-te pururea Fecioara cu toata credinta si fara de indoiala, ne inchinam icoanei Tale Sfinte si Iti zicem acestea: Icoana Sfintei Paraschevi Publicat in: Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu,cu smerenie ne rugam Tie, izbaveste-ne din toate nevoile si cere de la Fiul Tau si Domnul nostru, iertare gresalelor si mare mila la infricosatoarea judecata!

Inteleptii cei mandrii de intelepciunea lor nu pot sa priceapa taina pururea Fecioriei Tale, Nascatoare de Dumnezeu, nici nu pot sa lamureasca puterea facatoare de minuni ce se revarsa de la prea cinstitele Paraclisul maicii domnului text icoane, spre tamaduirea celor suferinzi si spre orice folos sufletesc sau trupesc pentru oameni!