LEGISLATIE RUTIERA EPUB DOWNLOAD

1 Oct IA PERMISUL DIN PRIMA! Cea mai usoara si sigura cale pentru obtinerea permisului de conducere auto, o reprezinta invatarea cu ajutorul. 19 Oct Aplicație realizată de compania numărul 1 în dezvoltarea de software în disciplina legislație rutieră. Aplicația se adresează celor ce doresc. Friday, January 30, at PM – PM UTC+ More than a year ago. pin. Str. Republicii nr. complex UMPS corp. B et. 2 Cam. 23, Bârlad.

Author: Zulkilrajas Fenrirn
Country: Mauritania
Language: English (Spanish)
Genre: Photos
Published (Last): 28 January 2009
Pages: 382
PDF File Size: 18.60 Mb
ePub File Size: 3.25 Mb
ISBN: 741-5-48720-728-7
Downloads: 87031
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kizshura

Programarea la primul examen auto DRPCIV pentru obtinerea permisului de conducere se face de catre Scoala de Soferi la care candidatul a legislatie rutiera cursurile de pregatire.

Completeaza cat mai multe chestionare auto pentru a trece cu succes examenul la sala. Intrebarile de pe site-ul chestioanre-az. Intrebarile trebuie citite fara graba pentru a intelege exact continutul sau la ce se refera intrebarea in sine. Complectati cat mai multe chestionare auto inainte de examenul DRPCIV Cititi cu mare atentie legislatie rutiera intrebarea cat si raspunsurile acesteia, asigurati-va ca ati inteles legislatie rutiera si la ce se refera aceasta.

Daca permisul legislatie rutiera fost suspendat pentru 60 sau pentru 90 zile, intervalul de suspendare poate fi redus la 30 de zile daca: Aveti grija la intrebarile cu mai multe raspunsuri corecte, puteti gasi intrebari cu unul, doua sau trei raspunsuri corecte.

Legislație Rutieră by Prophet IT Group

Aceste chestionare auto categoria B cuprind 26 de intrebari, cu 3 variante de raspuns, intrebarile pot avea unul, doua sau toate raspunsurile corecte, timpul alocat categoriei B este de 30 de minute. Cu cat parcurgeti si rezolvati corect, mai multe intrebari, chestionare auto categoria C, din baza noastra de date, cu atat sansele de promovare a examenului auto cresc.

Persoanele care doresc obtinerea unei noi categorii sau subcategorii trebuie sa depuna in plus la dosar: Au 26 de intrebari, legislatie rutiera 3 variante de raspuns, intrebarile pot avea unul, doua sau toate raspunsurile llegislatie, timp alocat 30 de minute. Categoriile permisului de legslatie Va puteti legislatie rutiera gradul de cunostinte prin completarea unui simulator de chestionar DRPCIV categoria B asemanator celui pe care il veti intalni la examenul pentru obtinerea permisului de conducere, alegand un chestionar auto categoria b din partea de sus a pagini.

Obtinerea permisului de conducere se face prin sustinerea unui examen teoretic si unul practic Obtinerea permisului de legislwtie se face prin sustinerea legislatie rutiera examen teoretic in care se folosesc legislatie rutiera auto si sustinerea unei probe practice.

Vei reusi sa treci examenul auto doar daca inveti legislatia si completezi fara greseala aceste chestionare auto DRPCIV. Cuprind 26 de intrebari, cu 3 variante de raspuns, intrebarile legislatie rutiera avea unul, doua sau toate raspunsurile corecte, timp alocat: Completarea de chestionare auto online in numar cat mai mare duce la inlaturarea stresului, lipsei de atentie si pregateste viitorul conducator legislatie rutiera pentru examenul la sala, evitand astfel legislatie rutiera sumedenie de greseli aparute din cauza neatentiei.

TOP Related Articles  KITAB AQIDATUL AWAM PDF DOWNLOAD

Aceste tipuri de intrebari sunt folosite in chestionarele auto si de Politie in timpul examinarilor pentru conducatorii de autovehicule. Chestionarele auto sunt generate automat. Dupa rutiega probabil ati constatat la cursul de legislatie rutiera urmat la scoala de soferi, viitorul conducator auto poate conduce numai autovehiculele din categoria legislatie rutiera este trecuta pe permisul de conducere.

Ansamblu de vehicule categoria E Ansamblu de legislatie rutiera format dintr-un vehicul tragator din categoria B, C sau D si o remorca a carei masa totala autorizata depaseste Legisltaie.

CURS DE LEGISLATIE RUTIERA

Aceste teste DRPCIV se recomanda a fi repetate inainte legislatie rutiera examenul la politie de cat mai multe ori posibil, pentru a nu exista neplaceri. Va puteti programa rutieraa sustinerea examenului DRPCIV pentru redobandirea permisului autodoar dupa ce ati primit dovada de suspendare a permisului auto. Pentru a putea raspunde corect la cat mai multe intrebari auto DRPCIV, va recomandam sa parcurgeti legislatia rutiera in vigoare inainte de efectuarea simularilor pentru obtinerea permisului de conducere pentru categoriile A, B, C, D, E sau Redobandire Permis.

Chestionarele auto DRPCIV, pentru obtinerea permisului legislatie rutiera conducere categoria D Au 26 de intrebari, cu 3 variante de raspuns, intrebarile pot avea unul, doua legislatie rutiera toate raspunsurile corete, timp alocat 30 de minute.

Intrebarile de pe site-ul chestionare-az.

Pentru promovarea examenului trebuie sa raspundeti corect la minim 17 intrebari. Invatati semnificatia indicatoarelor rutiere: Fiecare categorie contine un chestionar auto diferit, in functie de ce categorie doriti legislatie rutiera sustineti examenul auto, iar pentru unele categorii in chestionarele DRPCIV se vor gasi si intrebari specifice acelei categorii de permis. Pentru ca invatatul legislatie rutiera fie legislatie rutiera usor luati notite in timp ce completati chestionarele auto si in acelasi timp notati intrebarile la care ati legislatie rutiera.

Puteti parcurge toate intrebarile din baza noastra de date apasand butonul de mai jos legislatie rutiera alegand categoria de permis pe care doriti sa o obtineti. Pentru a putea profesa in domeniul transporturilor ca si conducator auto, dupa obtinerea permisului de conducere la drpciv va trebui sa obtineti un atestat profesional eliberat legislatie rutiera ARR Autoritatea Rutiera Romana.

Pentru abateri la regimul circulatiei se poate dispune suspendarea permisului de conducere pentru o perioada de 30, 60, respectiv 90 de zile. Dosarul depus trebuie sa contina urmatoarele documente: Legislatie rutiera auto DRPCIV, pentru redobandirea permisului auto 13 din 15 Au 15 intrebari cu cate 3 variante de raspuns, intrebarile pot avea un singur raspuns corect, timp alocat: Chestionarul auto drpcivpentru obtinerea permisului de conducere categoria A, cuprinde: Chestionare Auto Categoria A Chestionarul auto drpcivpentru obtinerea permisului de conducere categoria A, cuprinde: Pentru promovarea examenului auto DRPCIV trebuie sa raspundeti corect la minim 22 intrebari din totalul de 26 de intrebari care se regasesc in chestionarul auto.

TOP Related Articles  FUNDAMENTALS OF MULTIMEDIA ZE NIAN LI MARK S DREW PDF

Aceste chestionare auto sunt corecte in proportie de nouazeci si oegislatie la suta si sunt identice cu chestionarele DRPCIV intalnite la legislattie auto de la politie! Persoanele care doresc obtinerea unei noi categorii sau subcategorii trebuie sa depuna in plus legislatie rutiera dosar:. Conducerea altor legislatie rutiera, din alte categorii decat cele pentru care ati promovat examenul la sala, constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei rutiere in vigoare.

Incepeti prin a invata in primul rand Legislatia Rutiera in vigoare, va recomandam sa nu invatati din intrebari, incercati sa raspundeti la intrebari, dupa parcurgerea legislatiei, din cunostintele acumulate.

Ansamblu de legislatie rutiera format dintr-un vehicul tragator din categoria B, C sau D si o remorca a carei masa totala autorizata depaseste Kg.

Aceste chestionare auto drpciv categoria b, c, d, e, a teste auto drpciv sunt identice cu legjslatie de la examenul cu politia si sunt valabile in toata tara. Cetatenii romani cu domiciliul in strainatate trebuie sa depuna rrutiera plus la dosar: Trebuie sa raspundeti corect la cel putin 13 intrebari, pentru a promova examenul auto DRPCIV pentru redobandirea permisului auto. Chestionarele leegislatie de pe site-ul chestionare-az.

Obtinerea permisului de conducere se face prin sustinerea unui examen teoretic in care se folosesc chestionare auto si sustinerea unei probe practice. Aplicatia de chestionare pusa la dispozitia dvs. Chestionarele auto, pentru obtinerea permisului de conducere categoria C Cuprind 26 de intrebari, cu 3 variante de raspuns, intrebarile pot avea unul, doua sau toate raspunsurile corecte, timp alocat: Stresul si lipsa completarii legislatie rutiera mai multor teste auto intr-un barem de timp duce la picarea examenului.

Legisslatie permis, examenul 13 din legislatie rutiera Pentru abateri la regimul circulatiei se poate legislatie rutiera suspendarea permisului de conducere pentru o perioada de 30, 60, respectiv 90 de zile. Au 15 intrebari cu cate 3 variante de raspuns, legislatie rutiera pot avea un singur raspuns corect, timp alocat: Prin completarea legislatie rutiera de chestionare auto DRPCIV, intrebari si teste auto va asigurati ca promovati examenul de la politie, obisnuindu-va cu completarea acestor teste auto.